Äntligen!

Ikväll kommer Robert!!!!!!
Åh vad jag har längtat!

Så nu sitter jag på jobbet och väntar på att Mattias ska sluta så ska vi gå och äta koreanskt innan jag hämtar Robert på flyget.

I lördags var vi ett gäng som åkte till Greystones och solade, det var riktigt trevligt trots att det mulnade på fram på eftermiddagen. Och i vanlig ordning, eftersom vi är många som åker, så tog det ett par timmar innan vi faktiskt hade kommit ner till stranden.

I söndags kom Martina till Dublin så vi var ute och åt god middag (musslor) och drack några öl på olika pubar i stan. Hon har sedan varit i Kilarney tills idag så hon följer med på koreansk middag ikväll!
Och sen ska hon också vara med på Lördag, det är sååå kul!

I tisdags var det tjejkväll med Elena, vi åt sushi, gjorde ansiktsmask och badade fotbad, pratade strunt och drack vin. Det var riktigt riktigt mysigt!

Och igår blev det bio - Sex and the City 2, och trots att den inte var lika bra som ettan så är det en så härlig känsla i filmen att man inte kan vara annat än glad!

Så nu blir det två veckor med Robert här! På lördag ska vi åka till greystones om det är fint väder. Det verkar bli okej så isåfall så blir det att kika på slottet där. Och om det blir dåligt väder så blir det Jamesons Whiskey "bryggeri".

Vi åker hem till Sverige på söndagen den 27:e och blir då hos Micke och Christine några dagar, sedan bär det av upp till mamma och Christer i ca en vecka. Sen blir det hemfärd mot Östersund i 1,5 vecka för att träffa alla innan vi åker tillbaka till Stockholm för att träffa Håkan och skicka mig på flyget tillbaka på söndagen den 18:e.

Nee nu är det dax att packa ihop och ta bussen.
men nu har jag iallafall förklarat varför jag kanske inte kommer uppdatera bloggen på ett tag :D
kramar
Therese


Vardag

Nu börjar jag känna mig som att det faktiskt är vardag här ibland :)
Vi har kommit in i arbetet och vår nya lägenhet, mathandling och lördagsutflykter. det är riktigt trevligt faktiskt.

Men nu när mirjas pappa är här en vecka så kommer vi bli tjocka :) Vi fick så god mat igår så det var helt fantastiskt! Underbar potatissallad som nu är min favorit! Mirja kan receptet så jag ska öva någon gång så blir det mycket sånt i sommar :)

Ikväll ska jag och Tina mysa och så ska jag sova över där. En liten tjej tisdag och så får Mirja vara själv med pappsen.

På söndag kommer Martina, jag längtar!!! Det ska bli så roligt att träffa henne igen! Och så är det bara nio dagar kvar nu tills Robert kommer! Sen blir det fem underbara veckor tillsammans! Varav tre hemma i Sverige men bara 1,5 i Östersund. Mamma har valt att vi ska vara där mest :)

Det har även varit helt sanslöst mycket att göra på jobbet igår och idag, först nu har man en möjlighet att ta ett andetag :)

Nemen, appropå det så ringer det såklart :)

RSS 2.0