Zoo och bad

Förra lördagen var vi på Dublin Zoo och tittade på massvis av söta djur! Speciellt aporna var fantastiskt söta.
Så i går så fortsatte vi på den inslagna linjen, att få utlopp för våra barnasidor. Vi åkte till National Aquatic Center och badade på äventyrsbadet. Jag och Mirja åkte så mycket rutchkana att vi var alldeles trötta när vi kom därifrån :)

De hade en vanlig rutchkana, en läbbig som var helt svart och gick JÄTTE fort! Men den roligaste var den man åkte på en gummi ring i, man åkte både neråt och uppåt i den. När man kom en bit ner så hade de någonting som slungade upp en en bit innan man åter åkte neråt igen, riktigt roligt! Sen råkade man åka baklänges ibland och då var det riktigt läbbigt när man åkte uppåt igen :)

Igår kväll var det housewarming party hos Sara och Elsa. det var mycket folk från jobbet och även ett par riktigt trevliga Irländare. Det var en riktigt härlig och underhållande kväll!
Men när de gick vidare på klubb så fick jag sällskap till taxin av en trevlig dansk som ville äta mat innan han gick ut.
Taxichauffören var en riktigt härlig äldre man som kallade mig för "young lady", "sweetheart" och sa "god bless you" när jag klev ur bilen. Sådana trevliga småsaker som gör mig riktigt glad :)

Nu ska jag titta på Casper the friendly ghost som jag hittade på tv:n :)

Kommentarer
Postat av: Elena

oooh, va det kul på NAC?? Måset åka dit, saknar att springa runt som en barnrumpa och åka rushikannor hela dagen. Föresten, Har du några bra bilder från Zoot? :D

2010-05-03 @ 22:13:41
URL: http://elemar.blogg.se/
Postat av: Therese

Ja det var JÄTTE roligt! Vi fnissade som små barn :)

Jag har tyvärr inga bilder fårn zoo:t, jag glömde kameran hemma.. :)

2010-05-04 @ 07:36:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0